Zonwering Deventer gezocht?

Voorkomt u graag een snikhete temperatuur binnen en wilt u kunnen genieten van wat schaduw buiten in Deventer? Met zonwering kunt u nog meer plezier aan uw huidige woonsituatie beleven. Behalve dat u verblinding vermijdt en toch van het buitenzicht kunt genieten, is zonwering ook goed voor uw energierekening. Zonwering neemt al snel zo’n 10% van de besparing op uw energiefactuur voor haar rekening! Daarnaast ziet mooie zonwering in Deventer er ook nog eens prachtig uit.

U vindt ons in de regio Deventer, speciaal voor uw zonwering!

Waar bent u precies naar op zoek?

knikarmschermen  uitvalschermen  markiezen  screens
buitenjaloezieen  rolluiken  accessoires  bedieningen

Kiezen tussen al deze verfijnde zonweringen kan lastig zijn als u nog niet precies weet wat bij uw wensen en woning past. We helpen u daarom graag een handje en leggen u graag de verschillen uit tussen de diverse zonweringsystemen die wij aanbieden. Voor uitgebreid persoonlijk advies nodigen we u graag uit in onze showroom nabij Deventer.

Knikarmschermen

Kiest u voor een knikarmscherm bij de schuifpui of ramen, dan kiest u voor veel schaduw buiten en koelte binnenshuis. Een knikarm zonnescherm is perfect voor als u heerlijk op uw terras wilt kunnen genieten van het weer in de schaduw. U kunt zelf de kleur en vorm kiezen die passen bij uw woning. Onze knikarmschermen zorgen voor optimaal comfort en zijn van een duurzame kwaliteit.

Uitvalschermen

Zoekt u een zonwering in Deventer die bij een venster warmte en hinderlijk licht kan weren? Dan kunt u een kijkje nemen tussen onze uitvalschermen. Een uitvalscherm, ook wel vensterzonwering genoemd, biedt dankzij zijn ingenieuze en stevige constructie prettig schaduw in huis. Dit maakt tv kijken makkelijker en het uitvalscherm belemmert niet uw zicht (als u de stand kunt bepalen). De temperatuur in huis zal lager zijn en lichtinval wordt prettig gereguleerd. Uitvalschermen staan tot slot erg mooi aan de buitenkant van uw huis of gebouw.

Markiezen

Als u een zonwering zoekt die echt leuk in het oog springt, dan moet u gaan voor markiezen. Deze zonwering past in Deventer perfect bij een winkelpand met hoge ramen of knus voor de ramen van uw woning. Markiezen zijn sfeervolle zonneschermen die aan de zijkanten gesloten zijn en laag voor de ramen hangen. Wilt u dus voor het raam langs kunnen blijven lopen, dan moet u alleen voor markiezen gaan als u hoge ramen heeft. Een mooie markies plaatsen in de voortuin is dan ook een veel gekozen optie.

Screens

Screens zijn een zeer simpele oplossing om het leven wat aangenamer en comfortabeler te maken in huis. Zonwering screens bieden in een handomdraai bescherming tegen felle zon en kunnen vrijwel aan de buitenkant van ieder (recht) raam geplaatst worden. De ideale oplossing voor zonwering in Deventer voor zelfs uw gehele woning of pand. Zeer geschikt voor plaatsen waar met beeldschermen gewerkt wordt. Al onze zonnescreens hebben een zeer hoge kwaliteit.

Buitenjaloezieën

Voor een zeer chique ogende en efficiënte zonwering in Deventer kunt u kiezen voor buitenjaloezieën. U heeft zelf alle controle over de lichtbeheersing, omdat deze zonwering zeer flexibel is. U kunt de buitenjaloezieën net zoals gewone jaloezieën voor binnen omhoog en omlaag doen en draaien voor precies de gewenste lichtinval. Ook toe te passen om bovenverdiepingen.

Rolluiken

Onze rolluiken hebben een dubbele bescherming. Namelijk tegen de zon en tegen inbraak. Daarnaast werken rolluiken ook nog isolerend en verduisterend. Tot slot verhogen rolluiken de geluidsisolatie en privacy. Kortom, rolluiken als zonwering in Deventer aanschaffen kent vele voordelen buiten en weren van zon om.

Voor meer informatie over ons aanbod rolluiken en alle andere zonwering mag u altijd contact met ons opnemen of langskomen op openingstijden.

Accessoires voor bij uw zonwering in Deventer

Als u mooi passende zonwering voor in Deventer hebt uitgekozen, kunt u de tijd nemen om ook aan eventuele accessoires te denken. Deze accessoires maken het u aangenamer zitten onder uw zonwering, zodat u hier optimaal van kunt genieten. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten zonweringaccessoires:

  • Verlichting voor fijne sfeer
  • Terraskachels voor behaaglijke warmte
  • Zijwandschermen voor bescherming tegen inkijk en/of onaangename wind

Kan de bediening ook automatisch?

Voor een groot deel van onze zonwering kunt u kiezen voor elektrische bediening. We informeren u graag over de mogelijkheden hierin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schakelaar of voor een afstandsbediening om de zonwering automatisch te bedienen. Voor enkele zonweringen zoals de buitenjaloezieën, screens en uitvalschermen is elektrische bediening nog niet mogelijk.

Waarom een zonwering van Buitink Apeldoorn?

  • U kunt elke zonwering in het echt bewonderen in onze ruime showroom
  • Vakkundig personeel die u kan informeren
  • Gedegen advies waar u daadwerkelijk iets mee kunt
  • De beste kwaliteit producten
  • Wij regelen alles: u kunt uw zonwering bekijken, afnemen en daarnaast monteren wij uw zonwering ook

Naast alle bovengenoemde zonweringen kunt u ook nog bij ons terecht voor Serrezonweringen en vele binnen-zonweringstoepassingen, zoals plisse’s, (duo) rolgordijnen, jaloezieën en duette shades. Buitink Apeldoorn staat dan ook bekend als de expert op het gebied van zonwering en meer.

Kom langs in de showroom!

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een zonwering in Deventer kunt u altijd vrijblijvend bij ons terecht. Wij nodigen u graag uit in onze showroom aan Wilmersdorf 16 te Apeldoorn. U kunt direct een afspraak maken of eerst schriftelijke informatie aanvragen zodat u de mogelijkheden thuis kunt bekijken.

Bel mij terug Gratis online brochure Contactformulier

 

Nieuws
Contact

Heeft u specifieke wensen?
Neem dan contact met ons op!

Bel mij terug Gratis online brochure Contactformulier

Buitink Apeldoorn krijgt een 4.6/5.0 op basis van 7 beoordelingen bij Google