Uitvalschermen

Bent u geïnteresseerd in zonwering met uitvalscherm? Vensterzonwering (ook wel uitvalzonwering genoemd) kiest u, zoals de term al aangeeft, om warmte en hinderlijk licht te weren van uw venster. Een ingenieuze constructie van verschillende materialen draagt ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woon –of kantooromgeving. Bovendien wordt de temperatuur en lichtinval in uw woning of kantoor in belangrijke mate gereguleerd.

Voordelen zonwering uitvalscherm

Als de zon vol op de ramen schijnt, wordt het enorm heet in huis. Als het buiten 29 graden is kan de hitte gerust 5 of meer graden hoger oplopen dan de buitentemperatuur. Uw huis of kantoor wordt dan net een broeikas. Zonwering met uitvalscherm is dan de ideale oplossing. Een zonnescherm met uitvalscherm is een relatief goedkope oplossing. Maar er zijn meer voordelen:

  • Biedt schaduw in uw huis;
  • U heeft beter zicht op beeldschermen en de tv door schaduw;
  • Uw uitzicht wordt niet belemmerd als u de stand kunt bepalen;
  • Deze zonneschermen staan mooi aan de buitenkant van het huis of gebouw;
  • Stevige constructie en daardoor windvast;
  • Temperatuur en lichtinval worden gereguleerd;
  • Mogelijkheid tot automatische bediening of met de hand (draaistok).

Een uitvalscherm is ideaal als u de ruimte onder de zonwering niet nodig hebt, bijvoorbeeld op grote hoogte of bij een raam waar u niet onder hoeft te zitten. Dit type zonwering is ook geschikt voor flatgebouwen aan muren waar wel ramen maar geen balkons zitten, de ramen van bedrijfspanden, maar ook voor gewone woonhuizen met grote vensterramen of ramen die u niet naar buiten kunt openen draaien. Een uitvalscherm zorgt voor verkoeling terwijl u toch nog van het uitzicht kunt genieten.

Afspraak maken

Heeft u interesse in de zonwering met uitvalscherm van Buitink Apeldoorn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 055 – 5995151 op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 – 15.00 uur. Wilt u zich liever nog even oriënteren op één of meer van onze productcategorieën? Vraag dan een gratis online brochure aan. Buitink Apeldoorn is uw specialist in buiten- en zonwering!

 

Nieuws
Contact

Heeft u specifieke wensen?
Neem dan contact met ons op!

Bel mij terug Gratis online brochure Contactformulier

Buitink Apeldoorn krijgt een 4.6/5.0 op basis van 7 beoordelingen bij Google