Zonwering screens

Kleine oorzaken, grote gevolgen. Soms is het helemaal niet zo moeilijk om het leven aangenamer en comfortabeler te maken. Zonwering screens van Buitink Apeldoorn bieden in een handomdraai bescherming tegen lastige zonnestralen, waardoor het in de vertrekken niet te warm wordt. Meubels en tapijten verschieten niet. Op plaatsen waar met beeldschermen gewerkt wordt, vindt geen verblinding plaats. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in dit vak en u geniet van producten met kwaliteitsgarantie. U bent gegarandeerd van dienstverlening en producten van de beste kwaliteit. Uw huis zal altijd heerlijk koel zijn.

Bent u benieuwd naar de zonnescreens uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op de website. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen of langs komen in onze showroom in Apeldoorn.

Ervaring, alles onder één dak, vakkundig personeel, gedegen advies en kwaliteit.

 

Nieuwe zonwering in Apeldoorn

Wij beschikken over verschillende soorten zonwering in Apeldoorn, waaronder het nieuwe ZIPscreen. Dit zonwering screen is in alle posities windvast en kan tevens gebruikt worden als vliegenhor. De afmetingen die dit systeem toelaat zijn gigantisch. Het screen kan tot maximaal 6 mtr. breed of maximaal 6 mtr. hoog tot aan 18 m².

Deze uitvoering is zeker de beste keuze. Heeft u deskundig advies nodig over het juiste screen voor uw situatie? Wij beschikken over de juiste zonwering voor iedere situatie en helpen u graag verder. Waarom Buitink Apeldoorn?

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Volledige dienstverlening van A tot Z. Van productie tot montage, onderhoud en reparatie
  • VCA gecertificeerd personeel
  • Producten met kwaliteitsgarantie

Buitink Apeldoorn is ruim 40 jaar gespecialiseerd op het gebied van alle mogelijke buiten en binnenzonwering, een compleet rolluiken- en garagedeuren programma, design carports alsmede terrasoverkappingen en balkonbeglazing.

Voor de zomer én de winter

De zonwering screens zijn zeer geschikt voor buiten. Deze screens houden de warmte echt buiten, of juist binnen! Een screen weert veel meer of houdt veel meer warmte vast. Het resultaat? Een koel huis of heerlijk warm huis. Deze screens zijn ideaal voor ieder seizoen.

Koop een verticaal of horizontaal zonwering screen

Bestel verticale of horizontale zonwering screens bij Buitink Apeldoorn en houd de warmte in de zomer buiten en in de zomer binnen. Kom eens langs in de showroom om ons aanbod aan zonwering te bekijken.

Heeft u een vraag of heeft u deskundig advies nodig? Vul het contactformulier in of laat ons u terugbellen. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

 

Nieuws
Contact

Heeft u specifieke wensen?
Neem dan contact met ons op!

Bel mij terug Gratis online brochure Contactformulier

Buitink Apeldoorn krijgt een 4.6/5.0 op basis van 7 beoordelingen bij Google