Home   ›   Ons bedrijf

Ons bedrijf

Ervaring: Buitink Poducts Apeldoorn is ruim 40 jaar gespecialiseerd op het gebied van alle mogelijke buiten- en binnenzonwering, een compleet rolluiken- en garagedeurenprogramma, carports alsmede terrasoverkappingen en balkonbeglazing.

Alles onder één dak: Dankzij onze moderne productie-  en reparatiewerkplaats, kunnen wij alle montage-, onderhoud-, en reparatiewerkzaamheden snel en efficiënt voor u uitvoeren. Het uitgebreide leveringsprogramma biedt u een ruime keus aan functionele en tegelijk esthetisch verantwoorde oplossingen.

Vakkundig personeel: Onze VCA gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat de montage volledig aan uw wensen voldoet.

Gedegen advies: Ontmoet bij Buitink Apeldoorn onze gedreven vakmensen die u vakkundig adviseren en die zich betrokken voelen bij uw wooncomfort.

Kwaliteit: Veel van onze producten zijn TNO/TUV gecertificeerd en worden allemaal geleverd met  ROMAZO kwaliteitsgarantie. Onze producten worden uitsluitend betrokken van topleveranciers in binnen- en buitenland. In het ROMAZO kwaliteitscertificaat staan, zwart op wit, in duidelijke taal, de garantievoorwaarden vermeld.

https://youtu.be/PeB1sx8A1fY
https://youtu.be/28Fjf4HYCMg

Contact

Wilmersdorf 16
7327 AC Apeldoorn
Tel: 055-5995151
info@buitink.eu