Markiezen

Bent u op zoek naar mooie, passende markies zonwering voor het verfraaien van uw gevel? Markiezen van Buitink Apeldoorn brengen gezelligheid en nostalgie op straten en pleinen. Het frame kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn talloze variaties mogelijk. Ook voor het verfraaien van uw winkelpand kunt u terecht bij Buitink Apeldoorn. Wij kunnen de markiezen voor uw winkelpand indien gewenst zelfs voorzien van belettering in uw huisstijl. Door de prettige en opvallende aanblik weten publiek en gasten onmiddellijk waar zij moeten zijn.

Markies zonwering

Markies zonwering past bij elke soort bouwstijl. Door de juiste bijpassende kleur te kiezen voor uw markies zonnescherm voegen markiezen altijd iets gezelligs toe aan uw huis of pand. Naast de functies van een zonnescherm, heeft markies zonwering ook de eigenschap om de uitstaling van uw huis te bepalen. Door de kleur en vorm kan zonwering van markies uw huis een bijzondere en luxe uitstraling geven. Met markies zonwering kunt u een sfeervolle landelijke woning creëren qua uitstraling. Ook elk strak en modern huis krijgt met markies zonneschermen een zachter voorkomen.

Wanneer kiezen voor markies zonneschermen?

Markies zonwering is aan de zijkant dicht en hangt laag voor de ramen. Hierdoor is het lastig om eronder te lopen, tenzij u hoge ramen heeft en de markiezen niet tot onderaan het raam hangen. Een markies zonnescherm is daarom vooral geschikt voor ramen waar verder geen doorgang (nodig) is. Dus voor de ramen bij uw voortuin is het vaak geen enkel probleem om markies zonwering te plaatsen.

Afspraak maken

Heeft u interesse in de markies zonwering van Buitink Apeldoorn? Dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken in onze showroom. In de showroom kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden die u heeft binnen markies zonneschermen. U neemt contact op door te bellen naar 055 – 5995151 op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 – 15.00 uur. Wilt u liever nog even thuis oriënteren op zonneschermen? Vraag dan een gratis online brochure aan. Buitink Apeldoorn is uw specialist in buiten- en zonwering!

 

Nieuws
Contact

Heeft u specifieke wensen?
Neem dan contact met ons op!

Bel mij terug Gratis online brochure Contactformulier

Buitink Apeldoorn krijgt een 4.6/5.0 op basis van 7 beoordelingen bij Google